SNACKBAR JELLE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Jelle. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 21:10 Delivery took ages, when i called they acted like i didnt order anything. When food finally arrived it was soggy and not warm.
13 apr 2024 om 19:50 Echt het allerslechtste eten dat ik ooit besteld heb. Burger zat NIKS op, geen sla, saus, helemaal NIKS. € 6 voor een kale burger, echt belachelijk en natuurlijk niet smakelijk. Kipnuggets waren hard en taai, niet te vreten. Alleen patat was redelijk
1 apr 2024 om 17:02 The food was not bad but nothing special but the delivery time was really too much 1:50' min
26 mrt 2024 om 20:20 7 gerechten besteld. 1 bezorgd!! nooit meer!!!
25 feb 2024 om 22:13 Top
9 feb 2024 om 21:17 Heerlijke kapsalon
7 feb 2024 om 19:22 Beetje weinig shoarma op de schotel
4 feb 2024 om 20:22 Alles is HEERLIJK
3 feb 2024 om 21:42 ALLES IS HEERLIJK
30 jan 2024 om 14:17 Het eten werd buiten bij de voordeur geflikkerd, toen ik daar achter kwam ,was het koud en oneetbaar. Ik heb keurig dit gemeld, maar geen antwoord, vandaar dat ik nu review , zowel bezorger is aso, maar Jelle interresseerd t dus ook geen reet
25 jan 2024 om 1:01 Prima verzorgd. Was lekker.
17 jan 2024 om 17:03 Wij hadden zelf een tijd aangegeven en was prima optijd bezorgd. Alles was warm patatjes waren nog lekker knapperig en de satesaus was echt lekker . Was de eerste keer dat we er besteld hebben maar zeker voor herhaling